안녕하세요?

Tervetuloa syventämään korean kielen kielitaitoa korea 4-jatkokurssille! Tarvitset n. 6 kk- 1v. aikaisempia korean opintoja ennen tälle kurssille osallistumista. Osaat jo kommunikoida auttavasti arkielämän tilanteissa. Hallitset myös korealaiset aakkoset ja osaat kirjoittaa niillä tietokoneella.

Korea 4-kurssilla syvennyt lisää arkielämän korean kieleen. Opit mm. puhumaan syy-seuraussuhteista, ehdottamaan tapaamista, keskustelemaan säästä ja vuodenajoista, kertomaan ruoista ja ruoanlaitosta sekä kodistasi. Mikäli olet epävarma tasostasi, ota yhteyttä opettajaan taru.u.salminen@utu.fi .

Kurssi alkaa viikolla 7 (15.2.2021 alkava viikko) ja päättyy viikolla 15. Kurssikielinä ovat korea ja suomi.

Kurssi on jaettu neljään kahden viikon jaksoon. Opiskelu tapahtuu pääosin itsenäisesti, mutta kurssilla on lisäksi neljä pakollista verkkotapaamista, joissa harjoitellaan suullista kielitaitoa ja samalla kuullun ymmärtämistä. Niiden ajankohdat ovat: ke 24.2. klo 18-19.15, ke 10.3. klo 18-19.15, ke 24.3. klo 18-19.15 ja ke 7.4. klo 18-19.15. Opiskelijan on mahdollista korvata poissaolo lisätehtävillä vain poikkeustapauksissa.

Kurssin ilmoittautumisaika on 13.-20.1.2021. Mahdolliset kysymykset ilmoittautumiseen liittyen: kivako@haaga-helia.fi

Tietoja ja ohjeita kevään KiVAKO-kielikursseista: https://digicampus.fi/course/view.php?id=538§ion=1

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: 

Kurssi on kehitetty osana KIVAKO- eli Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa -hanketta.


Kotiorganisaatio/hanke: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu