UEF/MOOC: Kansanterveystieteen perusteet 3 op, on kaikille avoin itsenäisesti opiskeltava ajoitettu verkko-opintojakso. Oppimisympäristönä toimii DigiCampus Moodle, jossa opiskelevat Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja Avoimen yliopiston opiskelijat sekä Google-tunnuksilla tai vierailijatunnuksilla kirjautuneet MOOC-opiskelijat. 

Opintojakso on avoinna syyslukukaudella 15.9.–31.10.2021 ja kevätlukukaudella 15.2.–31.3.2022.

Näiden aikojen ulkopuolella voit tutustua opintojakson materiaaleihin, mutta et tehdä opintojakson tehtäviä. Kaikki opintojakson materiaali on CC-lisensoitua, eli materiaalia saa vapaasti ottaa omaan käyttöön ja jakaa eteenpäin lisenssin ehtojen mukaisesti.

HUOM! Mikäli haluat opintojaksosta virallisen opintosuoritusmerkinnän ja opintopisteet, sinun tulee kirjautua DigiCampuksen opintojakson oppimisympäristöön UEF-tunnuksillasi (HAKA-kirjautuminen). Mikäli olet nyt kirjautunut Google-tunnuksillasi, poista itsesi opintojaksolta ja kirjaudu uudelleen UEF-tunnuksillasi. Opetukseen tulee lisäksi ilmoittautua WebOodissa (syyslukukausi 2021) tai Pepissä (kevätlukukausi 2022 alkaen). Avoimen yliopiston opiskelijoilla on oltava voimassa oleva opinto-oikeus. Google-tunnuksella kirjautuneet voivat opintojakson suoritettuaan tulostaa epävirallisen osallistumistodistuksen.
 
 

Opintojakson yhteyshenkilöt 

Opettaja: Yliopistonlehtori, dos. Tiina Rissanen

 Suunnittelija Kukka-Maaria Kokkonen (kukka-maaria.kokkonen@uef.fi, 050 4421 874)

Koulutussihteeri Jonna Issakainen (jonna.issakainen@uef.fi, 050 5651760)

Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto