Tervetuloa kurssille Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 1!

Opintojakson aikana opitaan metsien merkityksestä uusiutuvana luonnonvarana sekä perehdytään Suomen metsätalouteen ja metsätieteiden perustietoihin.

Kurssi on MOOC-kurssi eli jokainen oppisisällöistä kiinnostunut voi opiskella kurssin sisältöjä, vain tehtävät on rajattu tutkinto- ja avoimen yliopiston opiskelijoille. Jos haluat päästä tekemään tehtäviä ja saada kurssista suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee olla joko Itä-Suomen Yliopiston tutkinto-opiskelija tai kirjautua Avoimen yliopiston opiskelijaksi. Kurssin löydät Opintopolusta. Itä-Suomen Yliopiston tutkinto-opiskelijat kirjautuvat WebOodin kautta kurssille. Lukiolaiset saavat ilmoittautumisohjeet oman lukionsa opinto-ohjaajalta. Tehtäviin vaadittava tehtäväavain lähetetään ilmoittautuneille kurssin alkaessa ja sen jälkeen uusille ilmoittautuneille kerran viikossa keskiviikkoisin.

 

Kurssin voi suorittaa  aikavälillä 1.9.2021-28.2.2022 ja se on täysin verkkokurssi.

Kurssi on laajuudeltaan 1op, mikä vastaa noin 27 tunnin työmäärää. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista metsätaloudesta, joten jokainen metsistä kiinnostunut voi tulla mukaan.

Kurssitehtävät ja opetussisällöt on lisensoitu CC-BY-NC-ND-SA -lisenssillä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

    Piritta Torssonen (piritta.torssonen@uef.fi)

    Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto