UEF/MOOC: SOTE-talous, terveystaloustiede 1 op, on kaikille avoin verkko-opintojakso. Oppimisympäristönä on DigiCampus Moodle, jossa opiskelevat yliopiston tutkinto-opiskelijat, avoimen yliopiston opiskelijat ja MOOC-opiskelijat. Opintojakson oppimisympäristö on avoinna 08.09.2021 – 31.05.2022.

Opintojakson luennot, materiaalit ja oppimistehtävät ovat kaikille avoimia. Opintojakson opiskelijan voi valita, minkälaisessa roolissa hän jakson suorittaa:

  • Vierailijana voit vain tutustua materiaaleihin
  • Google-tunnuksilla rekisteröitymisen jälkeen voit vapaasti suorittaa koko opintojakson. Hyväksytysti suoritetun jakson jälkeen sinun on mahdollista tulostaa itsellesi sertifikaatti opintojakson suorittamisesta.  Jos aloitat opintojakson suorittamisen Google-tunnuksilla ja haluatkin opintojaksosta virallisen opintosuoritusmerkinnän, tulee sinun tehdä siihen mennessä suorittamasti tehtävät tai koko opintojakso uudelleen. Tämä vaatii kirjautumista opintojaksolle Avoimesta yliopistosta saatavilla tunnuksilla ja oppimateriaalin ja tehtävien läpikäymistä toistamiseen. Tämä monimutkainen menettelytapa johtuu tunnistautumiskäytännöistä.
  • Jos tiedät jo opintojaksoa aloittaessasi, että haluat opintojaksosta opintosuoritusmerkinnän, ilmoittaudu Avoimen yliopiston opiskelijaksi jo ennen opintojakson aloittamista. Ilmoittautumis- ja maksulinkin löydät tästä linkistä:  . Opintojakson hinta on 12 euroa / opintopiste.
  • Itä-Suomen opiskelija, jos haluat saada virallisen opintosuoritusmerkinnän Itä-Suomen yliopiston opintorekisteriin, sinun tulee kirjautua opintojaksolle Itä-Suomen yliopiston UEF-tunnuksella.