Ajankohta: 7.10.2020 klo 14.00-17.15 (linjat auki testausta varten klo 13.45 alkaen)
Tilaisuus järjestetään webinaarina. Osallistumisesta saa kolme tuntia teoriakoulutusta.
Järjestävä yliopisto: Helsingin yliopisto

Ajan hermolla –seminaarit käynnistettiin keväällä 2017. Seminaareja järjestetään kahdesti vuonna ja niiden aiheet rakentuvat nimensä mukaisesti työterveyshuoltoa koskevista ajankohtaisista ja polttavista teemoista. Kohderyhmänä ovat työterveyshuoltoon erikoistuvat lääkärit ja heidän kouluttajansa sekä muut koulutustoimintaan sitoutuneet henkilöt.

Syksyllä 2020 seminaari järjestetään poikkeuksellisesti webinaarina teemana on “Kevään 2020 poikkeusolot työterveyden näkökulmasta – kohti tulevaisuutta”.

Asiantuntijoiksi mukaan ovat lupautuneet professori Pekka Louhiala ja LT erikoistuva lääkäri Jere Reijula. Kuulemme ja keskustelemme etulinjan kokemuksista ja pohdimme sitä, miten poikkeusolojen ilmiötä voidaan ymmärtää. Lisäksi käännämme katseen kohti tulevaa ja sitä, miten uuteen normaaliin voidaan sopeutua.

Ilmoittautuminen on päättynyt 27.9. 

Ohjelma

Lähetämme tarkemman ohjelman ja ohjeet osallistujille noin viikkoa ennen tilaisuutta. Kokouksen järjestäjinä pidätämme oikeuden muutoksiin, jos tilanteet meillä tai maailmalla sitä edellyttävät.

Lisätietoja: Rea Lagerstedt, Asta Toivonen ja Maarit Malin (etunimi.sukunimi@helsinki.fi)

Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto