Luet mielenkiintoisen artikkelin BMJ:stä ja mietit, voiko tuloksia yleistää potilaskuntaasi. – Tule miettimään asiaa yhdessä epidemiologian seminaarisarjaan!

Tämän ohjatun etäseminaarisarjan tavoitteena on lisätä erikoistuvien ja kouluttajien epidemiologista osaamista ja tutkimusten kriittistä arviointikykyä. Kuukausittaisissa seminaareissa käydään läpi valtakunnallisen kuulustelun vaatimuksena olevia tutkimusjulkaisuja sekä epidemiologian perusteita yhdessä ja työterveyden professorin kanssa keskustellen. Kurssiin kuuluu tehtäviä ja verkkoaineistoja. Seminaarit pidetään joka kuukauden kolmas torstai alkaen 21.1.2021 kello 14.00-16.00 (ei kesä-elokuu, eikä joulukuu). Syksyn seminaarit pidetään 16.9., 21.10. ja 18.11. Teoriatuntien saaminen edellyttää osallistumista kaikkiin seminaareihin ja kurssitehtävien tekemistä. Kurssi kuuluu osaamisalueeseen ”asiantuntijataidot ja hyvät ammattikäytännöt”.

Teoriatunnit: anotaan 15 tuntia.
Lisätiedot: professori Tuula Oksanen tuula.oksanen(at)uef.fi

Ilmoittautumiset ovat päättyneet, mutta aiheesta kiinnostuneet voivat kysyä Tuula Oksaselta pääsyä yksittäisiin seminaareihin mukaan.

Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto