Oletko aloittamassa työterveyshuoltoon erikoistumisen? Vai kaipaatko muutoin lisätietoa erikoistumiseesi liittyen? Olet juuri oikealla kurssilla! Tarkoituksena on, että kurssin käytyäsi hallitset kokonaiskuvan erikoistumiskoulutuksesta ja sen vaatimuksista. Saat tietoa siitä, mitä palveluita tulee suorittaa, mitä suorituksia erikoistumiskoulutukseen hyväksytään ja mitä muuta sinun on huomioitava kliinisen palvelun lisäksi, käytännön vinkkejä unohtamatta. Myös opetushenkilökunta tulee tutuksi. Tästä osiosta löydät myös "usein kysytyt kysymykset", joita kannattaa hyödyntää erikoistumisen aikana.

Starttiseminaari, joka järjestetään 2 kertaa vuodessa, on pakollinen osa erikoistumisopintoja. Tämän kurssin tarkoituksena on täydentää starttiseminaaria. Tämä kurssi tarjoaa kattavat tiedot perusasioista ja voit myöhemminkin palata tälle kurssille tarkastaaksesi asioita. 

Jokainen erikoistuva noudattaa opinto-oikeuden myöntämisajankohdan mukaista opinto-opasta.  Kurssilta löytyy sekä 1.8.2020 alkaen voimassa olevan opinto-oppaan että aiempien opinto-oppaiden mukaiset tiedot.


Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto