Johdatus taloushallintoon -opintojaksolla opit mm. hahmottamaan laskennan roolin yrityksissä ja yhteiskunnassa sekä lukemaan tilinpäätöstä ja tiedät, mitä se sisältää ja mihin tarkoituksiin sitä voi hyödyntää. Opit ymmärtämään laskentajärjestelmien roolin päätöksenteon tukena ja sen, miten tätä tietoa voidaan hyödyntää. Pystyt myös arvioimaan tuotteiden, palveluiden, asiakkaiden ja investointien kannattavuuksia, ja tutustut yritysrahoituksen sekä yrityksen hallinnoinnin (corporate governance) perusteisiin.

*****

Ajankohta: 13.09.2022 - 07.11.2022

Opetuksen tuottava yliopisto: Aalto-yliopisto

Ilmoittautuminen: 03.08.2022 - 30.08.2022 kotiyliopistossa

Kurssi-ilmoittautuminen ilmoittautumisajan puitteissa on edellytys suoritusmerkinnän saamiselle. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Ennen kuin ilmoittaudut kurssille, tutustu LITO Opiskelijan ohjeeseen (pdf, päivitetty 12.5.2023).

Esitiedot ja muu tarvittava materiaali: Lukion matematiikka. Opiskelijalla tulisi olla käytettävissään Microsoft Excel -ohjelmisto.

Sisältö, oppimistavoitteet, työmäärä, kieli jne.: opintojaksokuvaus Johdatus taloushallintoon 2022-23

*****

Kurssiavain ja -ohje lähetetään ennen kurssin alkua kotiyliopistostasi saatuun sähköpostiin - jos et saa sähköpostia, tarkasta sähköpostisi roskapostikansio!

Kotiorganisaatio/hanke: Turun yliopisto