Tervetuloa kurssille Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 2!

Opintojakson aikana opitaan metsien merkityksestä uusiutuvana luonnonvarana sekä perehdytään Suomen metsätalouteen ja metsätieteiden perustietoihin.

Kurssille voivat osallistua tutkinto-opiskelijat ja avoimen yliopiston opiskelijat. Kurssille mahtuu enintään 60 opiskelijaa.

Avoimen yliopiston opintomaksu on 12e/op. Kurssin löydät opintopolusta. Itä-Suomen Yliopiston tutkinto-opiskelijat kirjautuvat WebOodin kautta kurssille. Lukiolaiset saavat ilmoittautumisohjeet oman lukionsa opinto-ohjaajalta.

Kurssialusta on auki 1.9.-31.10.2020. Kurssi etenee viikkorytmissä siten, että joka viikko on tehtävänä erilaisia tehtäviä. Kurssin suorittaminen edellyttää tehtävien suorittamista viikoittain.

Viikko 1: 17.-24.9.

Viikko 2: 24.9-1.10.

Viikko 3: 1.10-8.10.

Kurssiin kuuluu pakollisena osana Joensuussa järjestettävä retkeily 1.10.2020 klo 9-16! Retkelle pitää ilmoittautua Weboodissa erikseen!

Kurssi on laajuudeltaan 1op, mikä vastaa noin 27 tunnin työmäärää. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista metsätaloudesta, joten jokainen metsistä kiinnostunut voi tulla mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Jukka Tikkanen (jukka.tikkanen@uef.fi)

Elli Hämynen (elli.hamynen@uef.fi)