안녕하세요?

Tervetuloa opiskelemaan BTS:n ja Gangnam stylen kieltä! Tällä verkkokurssilla opit lukemaan, kirjoittamaan ja ääntämään koreaa sekä selviytymään yksinkertaisista arkielämän tilanteista koreaksi. Kurssi sopii mm. Koreaan opiskelijavaihtoon lähteville ja kaikille maasta ja kielestä kiinnostuneille. Auttavastakin kielitaidosta on Koreassa suuri hyöty, sillä englannin kielellä on yhä vaikea pärjätä esimerkiksi ostoksilla ja taksissa. Pelkkä koreankielisen tervehdyksen hallitseminen saa korealaiset huokailemaan ihastuksesta ja kehumaan kielitaitoasi!

Kurssi alkaa viikolla 39, 21.9.2020  ja päättyy viikolla 47. Kaikki oppimistehtävät on oltava suoritettuina viimeistään viikon 50 maanantaina 7.12.2020. Osa oppimistehtävistä suoritetaan itsenäisesti, osa parin kanssa verkon välityksellä. Kurssikielinä ovat korea ja suomi.

Opiskelu tapahtuu pääosin itsenäisesti, mutta kurssilla on myös kolme pakollista verkkotapaamista, joissa keskitytään ääntämiseen ja suullisen kielitaidon harjoitteluun. Tapaamisten ajankohdat ovat seuraavat: ke 30.9. klo 18-19, ke 14.10. klo 18-19 ja ke 4.11. klo 18-19.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://www.lyyti.fi/reg/KiVAKO_s2020

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä osoitteeseen kivako@haaga-helia.fi.

Kurssin suoritettuasi saavutat eurooppalaisen kielitaidon viitekehyksen (CEFR) tason A1.1. Kurssi on kehitetty osana KIVAKO- eli Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa -hanketta.


Kotiorganisaatio/hanke: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu