안녕하세요?

Tervetuloa syventämään korean kielen kielitaitoa korea 3-jatkokurssille! Tarvitset n. puoli vuotta korean opintoja ennen tälle kurssille osallistumista. Sinun tulee myös hallita korealaisten aakkosten kirjoittaminen tietokoneella. Mikäli olet epävarma tasostasi, ota yhteyttä opettajaan taru.u.salminen@utu.fi .

Tällä kurssilla perehdymme mm. kohteliaan puheenparren käyttöön eri tilanteissa. Opit kertomaan taidoistasi ja harrastuksistasi. Opit myös ilmaisemaan syy-seuraussuhteita ja kertomaan tapahtumista futuurissa.

Kurssi alkaa viikolla 40, ma 28.9.2020 ja päättyy viikolla 48. Kaikki oppimistehtävät on oltava suoritettuina viimeistään viikon 51 maanantaina 14.12.2020. Osa oppimistehtävistä suoritetaan itsenäisesti, osa parin kanssa verkon välityksellä. Kurssikielinä ovat korea ja suomi.

Opiskelu tapahtuu pääosin itsenäisesti, mutta kurssilla on myös kolme pakollista verkkotapaamista, joiden ajankohdat ovat: ke 7.10. klo 18-19, ke 28.10. klo 18-19 ja ke 18.11. klo 18-19.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://www.lyyti.fi/reg/KiVAKO_s2020

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä osoitteeseen kivako@haaga-helia.fi

Kurssin suoritettuasi saavutat eurooppalaisen kielitaidon viitekehyksen (CEFR) tason A1.2. Kurssi on kehitetty osana KIVAKO- eli Kielivarannon vahvistaminen korkeakouluissa -hanketta.


Kotiorganisaatio/hanke: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu