Verkkokurssi rakentavaan kohtaamiseen!

Maksuton verkkokurssi tarjoaa tutkimusperustaisia näkökulmia kulttuuri-, katsomus- ja kielitietoiseen opettajuuteen. Kurssilla saat ajankohtaista tietoa sekä kasvatuksen tutkijoilta että kasvatus- ja opetustyön kentältä arkityösi tueksi. Suorita koko kurssi tai tutustu sen yksittäisiin, sinua kiinnostaviin sisältöihin sinulle sopivaan aikaan.

Kurssi avautuu ja sille pääsee kirjautumaan 2.5.2023 alkaen.


Liity kurssille ja aloita opiskelu!

Kurssille osallistuminen on maksutonta.

Näin liityt kurssille:

  • Jos sinulla on jonkin suomalaisen korkeakoulun tai tutkimuslaitoksen tunnus, kirjaudu sillä kohdasta "Kirjaudu" | Haka login. Lue lisää Kirjaudu DigiCampukseen Haka-tunnuksilla.
  • Jos sinulla ei ole Haka-tunnusta, kirjaudu Google-tunnuksellasi tai luo itsellesi DigiCampuksen käyttäjätunnus ja kirjaudu sillä.
  • Voit myös katsoa kurssia vierailijana ilman käyttäjätunnusta. Tällöin et voi tehdä tehtäviä. Kirjaudu kohdasta "Kirjaudu vierailijana".

Kun haluat kurssista suoritusmerkinnän ja opintopisteet Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisteriin, ilmoittaudu kurssin suoritettuasi Avoimeen yliopistoon. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet ovat kurssin MOOC-ympäristössä. Kurssin opintomaksu on 75 eur. Kurssi on maksuton HY läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille.

Kurssin voi suorittaa 7.8.2023 saakka. Jos haluat suorittaa kurssin, palauta kurssitehtävät 7.8.2023 mennessä.

Lue lisää kurssista Helsingin yliopiston kurssisivulta.

  • Teacher: Marjaana Kavonius
Kotiorganisaatio/hanke: Helsingin yliopisto