Tervetuloa opintojaksolle Johdanto metsätieteisiin ja metsätalouteen 1!

Opintojakson aikana opitaan metsien merkityksestä uusiutuvana luonnonvarana sekä perehdytään Suomen metsätalouteen ja metsätieteiden perustietoihin.

Kyseessä on MOOC-opintojakso eli jokainen oppisisällöistä kiinnostunut voi opiskella opintojakson sisältöjä, vain tehtävät on rajattu tutkinto- ja avoimen yliopiston opiskelijoille. Jos haluat päästä tekemään tehtäviä ja saada opintojaksosta suoritusmerkinnän opintorekisteriin, sinun tulee olla joko Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelija tai kirjautua Avoimen yliopiston opiskelijaksi. Opintojakson löydät Opintopolusta. Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat kirjautuvat Pepin kautta kurssille.  Tehtäviin vaadittava tehtäväavain lähetetään ilmoittautuneille opintojakson alkaessa ja sen jälkeen uusille ilmoittautuneille kerran viikossa keskiviikkoisin.

 

Kurssin voi suorittaa  aikavälillä 7.9.2023 - 31.05.2024 ja se on täysin verkkokurssi. Ilmoittautuminen alkaa 1.8.2023 ja päättyy 17.5.2024.

Kurssi on laajuudeltaan 1op, mikä vastaa noin 27 tunnin työmäärää. Kurssi ei vaadi aikaisempaa osaamista metsätaloudesta, joten jokainen metsistä kiinnostunut voi tulla mukaan.

Opintojakson tehtävät ja opetussisällöt on lisensoitu CC-BY-NC-ND-SA -lisenssillä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:

    Piritta Torssonen (piritta.torssonen@uef.fi)

    Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto