Verkkokurssi rakentavaan kohtaamiseen!

Verkkokurssi tarjoaa tutkimusperustaisia näkökulmia kulttuuri-, katsomus- ja kielitietoiseen opettajuuteen. Kurssilla saat ajankohtaista tietoa sekä kasvatuksen tutkijoilta että kasvatus- ja opetustyön kentältä arkityösi tueksi.

Kurssi avautuu ja sille pääsee kirjautumaan 6.5.2024 alkaen.


Ilmoittaudu kurssille ja aloita opiskelu!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kurssisivulla olevasta Siirry ilmoittautumaan -painikkeesta ilmoittautumisajan ollessa käynnissä. Ilmoittautumisaika 18.3.–31.7.2024.
Opintomaksu 75 eur maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja ilmoittautuminen opintoihin on sitova. Lue lisää: Ilmoittautuminen ja opintomaksut (helsinki.fi).

Kurssi on maksuton Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelijoille.

Näin liityt kurssialueelle:

  • HY Käyttäjätunnus myönnetään sinulle ilmoittautumisesi yhteydessä. Voit aktivoida tunnuksen aikaisintaan ilmoittautumista seuraavana päivänä. Ohjeet tunnuksen aktivointiin löydät Opiskelu-palvelusta. Huom. Tunnus toimii viimeistään vuorokauden kuluttua sen aktivoinnista.

  • Ota kurssiavain talteen  kurssisivulta. Näet kurssiavaimen kirjautumalla  kurssisivulle HY käyttäjätunnuksellasi.


    Näin liityt kurssille:

Kurssin voi suorittaa 11.8.2024 saakka. Jos haluat suorittaa kurssin, palauta kurssitehtävät 11.8.2024 mennessä.

Opiskelu-palvelusta löydät myös ohjeita opiskeluun sekä ajankohtaiset tiedotteet avoimen opiskelijoille. Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä avoimen yliopiston opiskelijaneuvontaan.

  • Teacher: Marjaana Kavonius
Kotiorganisaatio/hanke: Helsingin yliopisto