Kurssin tavoitteena on perehdyttää opiskelija elintarvikealan työolosuhteisiin, altisteisiin ja niiden hallintaan. Aihealueina käsitellään mm. alan erityispiirteitä terveystarkastuksien yhteydessä, hygieniavaatimuksia sekä jauhopölyaltistumista, toistotyötä ja lämpötyöolosuhteita.

Kurssista on mahdollista saada 5 tuntia teoriakoulutusta työterveyshuollon erikoisalalle suorittamalla kurssin lopussa oleva verkkotentti hyväksytysti.

Kurssi tukee seuraavia osaamistavoitteita:

  • EPA 2.1 Erilaisten työpaikkaselvitysten toteuttaminen ja raportointi (täydentävä)
  • EPA 3.1 Erilaisten työterveystarkastusten tarpeen arviointi, suunnittelu ja toteuttaminen (täydentävä)
  • EPA 5.1 Sairauksien työperäisyyden selvittäminen (täydentävä). 
  • Teacher
    Teija Mertimo
Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto

Accessibility

Background Colour

Font Face

Font Size

1

Text Colour