Tervetuloa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston koulutuksiin!

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston tavoitteena on kehittää laaja-alaisesti työterveyshuollossa toimivien lääkäreiden koulutusta. Koulutusta järjestetään Helsingin, Itä-Suomen, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Koulutukset on suunnattu Suomen eri yliopistoissa työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille, heidän kouluttajalääkäreilleen sekä yliopistojen ja Työterveyslaitoksen kouluttajille.

Lisätietoa verkkosivuiltamme tthvyo.fi

Yhteystiedot

Valitse alta aina auki olevat itseopiskelukurssit. Klikkaa i-kirjainta kurssin nimen perässä nähdäksesi lisätietoja. Pääset koulutuksiin vierailijana ilman tunnuksia tai kirjautumalla tunnuksillasi ilman avainta.

Alueelta Tutustu virtuaaliyliopistoon (ohjeet ja palautteet) löydät mm.:

Mikäli haluat suorittaa kurssin tehtäviä kirjaudu ensin DigiCampukselle, mene kurssialueelle ja valitse kurssin oikean yläkulman hammasrattaasta "Lisää minut tälle kurssille". Huomaa, että koska opiskelutyyleissä on suuria yksilöllisiä eroja, kurssista saatavat teoriatunnit eivät välttämättä kuvasta kurssin suorittamiseen tarvittavaa aikaa. Itseopiskelukursseista saavat suoritustodistuksen ainoastaan kirjautuneet työterveyshuoltoon erikoistuvat lääkärit ja työterveyshuollon kouluttajalääkärit .

Otathan talteen haluamasi suoritukset ja todistukset heti, kun olet ne suorittanut. DigiCampuksella suorituksia säilytetään vain puoli vuotta, eikä koulutuksen järjestäjät tallenna suoritustietoja. Erikoistujien on hyvä viedä todistukset yms. suoraan Elsaan, jossa ne ovat tallessa. Mikäli et ole kirjautunut DigiCampukselle vuoteen, poistetaan käyttäjätunnuksesi ja samalla kaikki suorituksesi poistuvat alustalta. Näitä tietoja ei ole mahdollista saada takaisin.