Tämä Erikoistumissuunnitelma 2021 kurssi on tarkoitettu työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille, jotka aloittavat koejaksonsa kevään 2021 valintojen jälkeen, mutta ennen vuotta 2022. Kurssille pääsy on mahdollista myös heidän kouluttajalääkäreilleen, jotta he ovat perillä siitä, mitä heidän ohjattaviltaan edellytetään.

Starttiseminaarin tavoitteena on tutustua erikoislääkärikoulutuksen rakenteeseen, henkilökohtaisen opintosuunnitelman tekoon ja Työterveyshuollon virtuaaliyliopistoon.

Tämä kurssi on valtakunnallisesti yhteistyössä toteutettu ohjattu verkkokurssi, joka alkaa erikoistujille järjestettävän starttiseminaarin myötä. Kurssin aikana rakennetaan oma suunnitelma erikoistumisopintoihin. Kurssialueelle pääsy edellyttää yliopistotunnuksia ja lisäksi kurssiavaimen käyttöä ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Kurssiavaimen saa starttiseminaarin yhteydessä.

Yliopistojen Startti ajankohdat ja yhteyshenkilöt:

Helsingin yliopisto: 14.6.2021 klo 9-15. Yhteyshenkilöt kliininen opettaja Matti Palosaari ja yliopisto-opettaja Asta Toivonen (etunimi.sukunimi@helsinki.fi).

Itä-Suomen yliopisto: 16.6.2021 ja 26.8.2021 (kaksiosainen). Ilmoittautumiset Mari Aallolle mari.aalto@uef.fi. Yhteyshenkilöt kliininen opettaja Jarmo Heikkinen ja yliopisto-opettaja Marianne Rytkönen (etunimi.sukunimi@uef.fi).

Oulun yliopisto: 17.6.2021 ko 9.00-15.00 (Zoom). Yhteyshenkilöt professori Leena Ala-Mursula ja suunnittelija Heli Koivisto (etunimi.sukunimi@oulu.fi). 

Tampereen yliopisto: 16.6.2021 (klo 9-15, Zoom). Yhteyshenkilöt kliininen opettaja Virpi Liukkonen ja yliopisto-opettaja Heli Parviainen (etunimi.sukunimi@tuni.fi).

Turun yliopisto:  17.6.2021 (klo 14-16). Yhteyshenkilöt Tuula Putus (etunimi.sukunimi@utu.fi) ja suunnittelija Liisa Vilén (etunimi.k.sukunimi@utu.fi).

Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto