Tervetuloa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston koulutuksiin!

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston tavoitteena on kehittää laaja-alaisesti työterveyshuollossa toimivien lääkäreiden koulutusta. Koulutusta järjestetään Helsingin, Itä-Suomen, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Koulutukset on suunnattu Suomen eri yliopistoissa työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille, heidän kouluttajalääkäreilleen sekä yliopistojen ja Työterveyslaitoksen kouluttajille.

Lisätietoa verkkosivuiltamme tthvyo.fi

Yhteystiedot

Alla näet jo päättyneet kurssit, joita säilytetään n. vuoden. Ne ovat avoinna vain ko. kurssin osallistujille. Klikkaa i-kirjainta kurssin nimen perässä nähdäksesi lisätietoja.

Tutustu virtuaaliyliopiston kurssitarjontaan:

Alueelta Tutustu virtuaaliyliopistoon (ohjeet ja palautteet) löydät mm.:

Otathan talteen haluamasi suoritukset ja todistukset heti, kun olet ne suorittanut. DigiCampuksella suorituksia säilytetään vain puoli vuotta, eikä koulutuksen järjestäjät tallenna suoritustietoja. Erikoistujien on hyvä viedä todistukset yms. suoraan Elsaan, jossa ne ovat tallessa. Mikäli et ole kirjautunut DigiCampukselle vuoteen, poistetaan käyttäjätunnuksesi ja samalla kaikki suorituksesi poistuvat alustalta. Näitä tietoja ei ole mahdollista saada takaisin.