Opitaan yhdessä ammattilaiseksi -koulutusmoduuli on kaikille avoin ja maksuton verkko-opintokokonaisuus korkeakoulujen yhteisessä Digicampus -oppimisympäristössä. Koulutusmoduuli on laajuudeltaan 5 opintopistettä (135 tuntia) ja se koostuu kolmesta pienemmästä MOOC (Massive Open Online Course) opintojaksosta: Monialaisen opiskelijaohjauksen pedagogiikka (2 op), Digitaaliset käytännön ohjauksen oppimisympäristöt (2 op) ja Monialaiset ohjauksen verkostot (1 op). Lisäksi alueella on ohjeita sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille monialaiseen käytännön opetukseen.

Kokonaisuuteen voi kirjautua MOOC-opiskelijana (Google-tunnuksilla tai Haka-tunnuksilla) tai Savonia ammattikorkeakoulun tai Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana oppilaitoksen tunnuksia käyttäen HAKA-kirjautumisen kautta. 

MOOC-opiskelijoiden kirjautumisavain opintokokonaisuuteen on: MOOC_opitaan_2023

Savonian tutkinto-opiskelijoiden kirjautumisavain opintokokonaisuuteen on: Savonia_opitaan_2023

Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoiden kirjautumisavain opintokokonaisuuteen on: UEF_opitaan_2023

Halutessasi Opitaan yhdessä ammattilaiseksi -kokonaisuuteen vierailijana, käytä avainta opitaan_guest
Tällöin tehtävien palautus ei onnistu, mutta pääset näkemään materiaalin

Kaikista opintojaksojen suorituksista saa verifioidun todistuksen, jolla voi hakea opintopisteitä. Savonian ja Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille suoritukset kirjataan kerran kuukaudessa kuukauden vaihduttua, jos olet ilmoittautunut opintojaksolle oppilaitoksen omassa Peppi-opiskelijarekisterissä. 

Koulutusmoduuli on Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitoksen hallinnoima ja sen vastuuopettajana toimii yliopistonlehtori Ari Haaranen.





Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto