Tämä kurssi on tarkoitettu UEF:n avoimen yliopiston opiskelijoille ja se suoritetaan ajalla 11.09.2023 - 03.12.2023.

Osaamistavoitteet

Opiskelija kertaa ja harjoittelee ruotsin kielen perusrakenteita ja -sanastoa.


Tavoitteena on, että kurssin suoritettuaan opiskelijalla on paremmat valmiudet suorittaa hyväksytysti tutkintoon kuuluva ruotsin kielen opintojakso. Taitotasotavoitteena on eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitotaso B1 (CEFR)..

 

Sisältö

Opintojaksolla tehdään erilaisia sanasto-, rakenne-, tekstinymmärtämis- ja kuullunymmärtämisharjoituksia sekä harjoitellaan suullista viestintää.

 


Suoritustavat

Opintojaksoon tulee varata yhteensä 81 tuntia. Opintojaksoon kuuluu kontaktiopetusta etäyhteydellä, itsenäisesti suoritettavia kirjallisia ja suullisia tehtäviä, itsearviointia sekä verkkotentti (1 t).

Opintojakson hyväksytty suorittaminen ja tenttiin osallistuminen edellyttävät tehtävien tekemistä hyväksytysti ja annetussa aikataulussa.

Opintosuoritus katsotaan keskeytyneeksi, kun opiskelija ei ole palauttanut tehtäviä annetussa määräajassa. Tällöin opiskelijalla ole oikeutta osallistua opintojakson tenttiin eikä uusintatenttiin.


 

Arviointiperusteet

Tentti ja jatkuva arviointi. Tarkemmat arvosteluperusteet annetaan kurssin alussa.

Opintojakson hyväksytty suoritus edellyttää aktiivista osallistumista opetukseen ja harjoituksiin, opintojaksoon kuuluvien tehtävien suorittamista, läsnäolovaatimusten täyttymistä sekä hyväksyttyä tenttisuoritusta (vähintään 60 % maksimipisteistä).


Lisätiedot

Kurssia suositellaan opiskelijalle, jonka ruotsin kielen taito vaatii kertaamista ennen  korkeakouluopintoja.







  • Opettaja
    Salla-Mari Karppinen
Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto