Tämä on Itä-Suomen yliopiston Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitoksen kurssi: Johdatus sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmään 3 op lukuvuotena 2023-2024.

Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa: 1) määritellä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän kokonaisuuden pääpiirteitä, poliittishallinnollista järjestelmää ja päätöksentekoa, 2) tunnistaa keskeisen sosiaali- ja terveyspalveluja ohjaavan lainsäädännön, 3) tunnistaa taloudellisen, informaatio- ja lainsäädäntöohjauksen roolia sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä kunta-, alue-/maakunta- ja valtion tasolla, ja 4) rakentaa yhteistä tietopohjaa ja ymmärrystä eri ammattilaisille toimintaympäristöön liittyvistä asioista.

Kirjautuminen kurssille:

UEF tutkinto-opiskelijat (+jatkuvan oppijan statuksella opiskelevat alumnit) ja Avoimen yliopiston opiskelijat ilmoittautuvat opintojaksolle Pepin kautta ja kirjautuvat opintojaksolle UEF-tunnuksilla (kirjaudu DigiCampukseen UEF-tunnuksilla HAKA-polkua käyttäen). Vierailijatunnuksilla voit tutustua kurssin alkuun. Voit suorittaa koko opintojakson Google-tunnuksilla  ja saada itse tulostettua sertifikaatin. Jos aloitat opintojakson suorittamisen Google-tunnuksilla ja haluatkin opintojaksosta virallisen opintosuoritusmerkinnän, tulee sinun tehdä opintojakso uudelleen kirjautumalla opintojaksolle yliopistosta saamillasi tunnuksilla ja oppimateriaalin läpikäymistä toistamiseen.

UEF tutkinto-opiskelijat: saat ryhmäavaimen Pepistä

UEF Avoimen yliopiston opiskelijat: saat ryhmäavaimen Pepistä tai oppiaineen Moodle-ympäristöstä, tarvittaessa kysy suunnittelijalta

MOOC-opiskelijat (Google-tunnukset): Mooc-2023


Kotiorganisaatio/hanke: Itä-Suomen yliopisto