Tervetuloa työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen aluetilaisuuteen 13.2.2024 klo 14-16. Tilaisuus toteutetaan etätapaamisena. Laita aika jo kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan.

Aluetilaisuuksien tarkoituksena on luoda Helsingin yliopiston työterveyshuollon erikoislääkärikoulutusta tukeva koulutuspaikkojen keskustelufoorumi. Tavoitteena on varata aikaa ja tila koulutukseen liittyville asioille, kehittää koulutuspaikkayhteistyötä sekä keskustella ajankohtaisista asioista.

Aluetilaisuudet on tarkoitettu koulutuspaikkojen edustajille, koulutuksessa mukana oleville yhdyshenkilöille, kouluttajalääkäreille sekä esim. HR-asioista vastaaville, jotka ovat tekemisissä mm. koulutuspaikka- ja koejaksosopimusten kanssa.

Aluetapaamisiin osallistuminen on myös tärkeä osa koulutuspaikkasopimusten ylläpitämistä ja kouluttajalääkäreille vuosittaista pedagogista koulutusta.  

Ilmoittautumisesi yhteydessä voit kirjoittaa viestikenttään toiveitasi keskusteltavista aiheista. Meille on tärkeää tietää, mitkä asiat toimivat hyvin ja mitä on vielä koulutuksessa kehitettävä.
 
Alustava ohjelma
14.00 Tervetuloa, esittäytyminen ja päivän tavoitteet
14.05 Erikoislääkärikoulutuksen ajankohtaiset asiat Kari Reijula
14.20 Keskustelua
14.50 Mitä olemme oppineet koulutuspaikkakäynneistä luonanne?  Maarit Malin
15.15 Keskustelua
15.40  Päivän yhteenveto ja ehdotukset seuraavasta tapaamisesta Kari Reijula ja Maarit Malin

 
Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään 6.2., jolloin lähetämme tilaisuuden Zoom-linkin ja tarkennetun ohjelman.

Tervetuloa tapaamiseen!

Aluetapaamisen valmisteluryhmä:
Minna Majuri, Toni Vänni, Maarit Malin ja Kari Reijula (etunimi.sukunimi@helsinki.fi)

  • Teacher: Maarit Malin
Kotiorganisaatio/hanke: Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto