Tervetuloa kevätlukukauden 2024 kurssille Arviointi matematiikan opetuksen ytimessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa!

Kurssilla Arviointi matematiikan opetuksen ytimessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa (4 op) pääset syventymään lapsen matemaattisen ajattelun ja myönteisen matematiikkakuvan kehittymiseen. Kurssi tarjoaa konkreettisia keinoja varhaiskasvatuksen arjessa läsnä olevaan matematiikan havainnoimiseen ja pohtimiseen. Lisäksi se ohjaa arvioimaan lapsen matemaattista osaamista ja tunnistamaan mahdollisen tuen tarpeen varhaisessa vaiheessa.

Kurssilla tutustutaan matematiikan opettamisen ikäkausipedagogiikkaan ja esimatemaattisten taitojen monipuoliseen kehittämiseen uusimpiin opetussuunnitelmiin pohjautuen ja tuoreimman tutkimustiedon valossa. Olitpa kiinnostunut havainnollistavasta ja lapsilähtöisestä matematiikan maailmaan tutustuttamisesta tai matemaattisen osaamisen arviointiin liittyvän teoriatiedon käytäntöön sovittamisesta, tämä kurssi on juuri sinua varten!

Kurssi on suunnattu aktiivisessa työsuhteessa oleville varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opetushenkilölle. Kurssin teoriaosuuksiin voi myös tutustua kuka tahansa varhaismatemaattisten taitojen opetuksesta kiinnostunut. 

Antoista syventymistä varhaisen matematiikan opetuksen maailmaan!