Tervetuloa kurssille Arviointi matematiikan opetuksen ytimessä perusopetuksen luokilla 7–9 ja toisen asteen koulutuksessa!

Kurssilla Arviointi matematiikan opetuksen ytimessä perusopetuksen luokilla 7–9 ja toisen asteen koulutuksessa (4 op) pääset innostumaan monipuolisen arvioinnin toteuttamisesta osana matematiikan aineenopetusta. Haluamme kannustaa sinua löytämään uusia tapoja arvioida oppijoiden osaamista ja hahmottamaan myös itsearvioinnin merkityksen osana oppimisprosessia. 

Lisäksi kurssilla tutustutaan materiaalien ja tieto- ja viestintäteknologian (TVT) hyödyntämiseen käsitteenmuodostuksen ja osaamisen kielentämisen tukemisessa. Tämä kurssi tuo uusia näkökulmia ja virtaa opetukseen painottaen käytännönläheisyyttä ja innostavia oppimiskokemuksia!

Kurssi on suunnattu aktiivisessa työsuhteessa oleville matematiikan aineenopettajille sekä erityisopettajille, jotka opettavat matematiikkaa peruskoulun luokilla 7–9 tai toisella asteella. Kurssin teoriaosuuksiin voi myös tutustua kuka tahansa, joka on kiinnostunut matemaattisten taitojen opetuksesta yläkoulussa, lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa.

Antoista syventymistä yläkoulun matematiikan opetuksen maailmaan!