Sote-alan ammattilaiset tarvitsevat yhä enemmän digitaalista osaamista - tule hankkimaan ja vahvistamaan osaamistasi erikoistumiskoulutukseen!
 
Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä
 30 op-erikoistumiskoulutus tarjoaa osaamista  digitaalisista sosiaali- ja terveyspalveluista. Koulutuksen suorittanut pystyy toimimaan asiantuntijana monialaisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen vaativissa suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. 

Erikoistumiskoulutuksen kokonaislaajuus on 30 opintopistettä, mutta koulutuksesta voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja.

Lisätietoa koko erikoistumiskoulutuksen suorittamisesta sekä ilmoittautumistiedot löydät täältä. Linkki aukeaa uudessa välilehdessä.

Koulutuksen hinta on 50€/ 1 opintopiste.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation ja tiedonhallinnan kanssa työskentelevät ammattilaiset, jotka käyttävät digitaalisia palveluita ja kehittävät niitä. Lisäksi henkilöt, jotka tulevaisuudessa ovat kiinnostuneet työskentelemään alalla.

Koulutus on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille

  • sote-alan ammattilaisille (esim. sairaanhoitajat, sosionomit, fysioterapeutit jne.)
  • muiden alojen, esim. digitalisaation, muotoilun, IT-alan tai liike-elämän ammattilaisille.

Koulutukseen voidaan valita myös aiemman opistotason tutkinnon suorittanut.


Lista erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista.Klikkaamalla alapuolella olevaa opintojakson nimeä, saat tarkempia tietoja erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista ja niille ilmoittautumisesta.