Sote-alan ammattilaiset tarvitsevat yhä enemmän digitaalista osaamista - tule hankkimaan ja vahvistamaan osaamistasi erikoistumiskoulutukseen!
 
Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä
 30 op-erikoistumiskoulutus tarjoaa osaamista  digitaalisista sosiaali- ja terveyspalveluista. Koulutuksen suorittanut pystyy toimimaan asiantuntijana monialaisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen vaativissa suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. 

Erikoistumiskoulutuksen kokonaislaajuus on 30 opintopistettä, mutta koulutuksesta voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja.

Lisätietoa koko erikoistumiskoulutuksen suorittamisesta sekä ilmoittautumistiedot syksyllä 2024 starttaavasta koulutuksesta löydät Metropolian sekä Karelian sivuilta. Linkit aukeavat uudessa välilehdessä.

Koulutuksen hinta on 50€/ 1 opintopiste.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation ja tiedonhallinnan kanssa työskentelevät ammattilaiset, jotka käyttävät digitaalisia palveluita ja kehittävät niitä. Lisäksi henkilöt, jotka tulevaisuudessa ovat kiinnostuneet työskentelemään alalla.

Koulutus on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille

  • sote-alan ammattilaisille (esim. sairaanhoitajat, sosionomit, fysioterapeutit jne.)
  • muiden alojen, esim. digitalisaation, muotoilun, IT-alan tai liike-elämän ammattilaisille.

Koulutukseen voidaan valita myös aiemman opistotason tutkinnon suorittanut.


Lista erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista.Klikkaamalla alapuolella olevaa opintojakson nimeä, saat tarkempia tietoja erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista ja niille ilmoittautumisesta.