Sote-alan ammattilaiset tarvitsevat yhä enemmän digitaalista osaamista - tule hankkimaan ja vahvistamaan osaamistasi erikoistumiskoulutukseen!
 
Monialainen osaaminen sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kehittämisessä
 30 op-erikoistumiskoulutus tarjoaa osaamista  digitaalisista sosiaali- ja terveyspalveluista. Koulutuksen suorittanut pystyy toimimaan asiantuntijana monialaisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen vaativissa suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. 

 

Erikoistumiskoulutuksen kokonaislaajuus on 30 opintopistettä, mutta koulutuksesta voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja.

Lisätietoa koko erikoistumiskoulutuksen suorittamisesta sekä ilmoittautumistiedot keväällä 2025 starttaavasta koulutuksesta löydät OAMKin↗ ja TAMKin sivuilta. Linkit aukeavat uudessa välilehdessä. Hakuaika on 1.10.-18.11.2024 ja koulutus alkaa 20.1.2025

Koulutuksen hinta on 50€/ 1 opintopiste.

 

Kenelle?

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation ja tiedonhallinnan kanssa työskentelevät ammattilaiset, jotka käyttävät digitaalisia palveluita ja kehittävät niitä. Lisäksi henkilöt, jotka tulevaisuudessa ovat kiinnostuneet työskentelemään alalla.

 

Koulutus on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille

  • sote-alan ammattilaisille (esim. sairaanhoitajat, sosionomit, fysioterapeutit jne.)
  • muiden alojen, esim. digitalisaation, muotoilun, IT-alan tai liike-elämän ammattilaisille.

Koulutukseen voidaan valita myös aiemman opistotason tutkinnon suorittanut.

 

Lista erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikkaamalla alapuolella olevaa opintojakson nimeä, saat tarkempia tietoja erikoistumiskoulutuksen opintojaksoista ja niille ilmoittautumisesta.